Om oss

Om IntraFish

IntraFish er verdens største leverandør av nyheter og informasjon om sjømatnæringen, og har i mer enn 20 år inspirert sine lesere med betydningsfull innsikt. IntraFish har hovedkvarter i Bergen og kontorer i flere byer i Norge, samt Seattle, New York, Puerto Varas, Singapore, Berlin, London og Cape Town.

I Norge er selskapet ansvarlig utgiver av de ledende nettstedene IntraFish.no og Fiskeribladet.no, samt papiravisen Fiskeribladet. I tillegg har selskapet den globale nyhetsportalen IntraFish.com, som inkluderer IntraFish AquacultureIntraFish FisheriesIntraFish Marketplace og IntraFish Processor. IntraFish publiserer også egne industrirapporter om et bredt spekter av emner.

IntraFish arrangerer Seafood Investor Forums to ganger årlig, samt Leadership Luncheons under sjømatmessen i Brussel og AquaNor/Nor-Fishing.

IntraFish er eid av NHST Media Group, et av Skandinavias største medieselskaper, med over 1,3 milliarder kroner i årlige inntekter. Konsernet publiserer blant annet Dagens Næringslivog flere finanspublikasjoner for sektorene shippingolje & gass og fornybar energi.