Pressemeldinger

Se alle artikler

Fikk kontrakt på levering av 30 luseskjørt

Selstad har inngått millionkontrakt på leveranse av luseskjørt av type X12 til Eidsfjord Sjøfarm.

Børre Waagan, virksomhetsleder for oppdrettsutstyr i Selstad, sier at avtalen som nå er inngått er resultatet av en langsiktig satsing for selskapet. Kontrakten er på totalt 30 luseskjørt og verdien på kontrakten er noen millioner kroner.

– Kontrakten på disse skjørtene kommer etter mer enn to års arbeid med produktutvikling og testing av luseskjørt, og vi er selvsagt svært glade for at vi nå har fått et gjennombrudd, sier Waagan i en epost til IntraFish.

Produksjonssjef i Eidsfjord Sjøfarm, Rolf-Arne Reinholdtsen, sier i en pressemelding at de føler seg trygg på valget av leverandør.

– Eidsfjord Sjøfarm har testet ut en serie X12-luseskjørt fra Selstad i 2018 med svært gode resultater. Selstad har dokumentert en kvalitet på produktet som vi er tilfreds med, sier han.

Waagan sier pressemeldingen at et grundig forarbeid nå gjør at Selstad seiler opp med luseskjørt som et supplement i produktporteføljen. Han frykter ikke konkurransen i dette markedet.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.