Pressemeldinger

Se alle artikler

Salmon Showhow 2020 gir et gløtt inn i framtidas lakseprosessering

Foredlere kan krysse av datoen 5. februar 2020. Da arrangerer Marel neste års Salmon Showhow i København.

- Lakseprodusenter er opptatt av å holde seg oppdatert på ny teknologi og velprøvde prosessløsninger. På Salmon Showhow får gjestene muligheten til å se dette på nært hold via et program med demoer, gjesteforelesere og seminarer, skriver utstyrsprodusenten i en pressemelding.

Det blir demoer på integrerte løsninger, stand-alone-utstyr og programvare for overvåkning og styring i et simulert fabrikkmiljø.

- De besøkende blir vist hvordan Marel kan hjelpe dem med å øke utbyttet, optimalisere bruken av råvarer og muliggjøre full sporbarhet. Gjestene får også mulighet til å se hi-tech prosesseringsanlegg med Marel-utstyr med VR-briller, heter det i reklamen.

Foredragsholdere og seminaragenda vil bli kunngjort seinere.

På arrangementet i februar 2019 snakket finansanalytiker Dag Sletmo om noen av måtene som digitalisering driver laksenæringa fram.

Styreleder Arturo Clément i bransjeorganisasjonen SalmonChile belyste hvordan chilenske lakseprodusenter benytter hi-tech- utstyr for å møte markedsutfordringer.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – abonner på vårt daglige gratis nyhetsbrev.